Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
FÉSZEK

5 tipp, hogyan változtathatod otthonodat spirituális mennyországgá

Szerző:
Szabó Anna
A káosz az élet velejárója. Forgalom, rendezetlen emberek az utcán, zsúfolt iroda, komplikált kapcsolatok – néha nehéz akár csak egyetlen nyugodt pillanatot találni a sok impulzus között. Tervezhetsz egy pihentető kiruccanást Nepálba vagy a Hawaii-szigetekre, de bárhogyan nézzük, úgyis csak még nagyobb káoszra jönnél vissza.

Hogyan tudnád mégis a nyugalom szigetévé varázsolni az otthonodat? Minimális erőfeszítés és rengeteg szenvedély kell csak hozzá, és teljes mértékben megéri a befektetett munka. Íme, 5 tipp, amikkel megtisztíthatod a ház energiáit, és valódi kis szentélyt csinálhatsz belőle:

Szerezz be növényeket

A növények nem csupán az egészségnek tesznek jót, a boldogsággal is kapcsolatba hozhatóak. Több tanulmány is alátámasztja, hogy javul tőlük a levegő minősége, valamint boldogabbnak érzik magukat azok az emberek, akik több növényt is tartanak otthon. Számos növény képes spirituális energiát bevonzani. A bazsalikom szerencsét, védelmet és tisztaságot ad, a levendula mentális békét, és a negatív érzelmektől való megszabadulást. A jázmin a szerelmet és a pénzt vonzza, míg a lonc az intuíciókat erősíti.

fészek otthon spirituális füstölő gyertya feng shui harmónia
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL