FÉSZEK

5 Feng Shui technika, hogy szerencséd legyen a pénzügyekben

Azt kérdezed, hogyan halmoznak sikert sikerre a kínaiak? Honnan van olyan mentális erejük, és mi teszi őket olyan ambiciózussá, hogy semmi sem gátolja őket abban, amit tenni akarnak? A válasz egyszerű: szerencséjüket, főleg a pénzügyek terén, Feng Shui technikákkal vonzzák be.

 

Ez a technika a geomancia elvein alapul, vagyis az a hit hogy a formák és a minket körülvevő környezet befolyásolhatják a qi (légzés) alapelvét, ilyen módon harmóniát teremtenek a pozitív energiaáramlat segítségével, ami létrejön. Most megmutatjuk azt az 5 legnépszerűbb technikát, melynek segítségével szerencsésebb lehetsz a pénzügyek terén.

 

2. Így rendezd be a munkaterületedet


Legyen bárhol is az irodád, vagy a munkahelyed - akár otthon is -, ahol a munkaidődet töltöd, tudnod kell, hogy ezt is úgy kell berendezned, hogy közben tiszteletben tartasz bizonyos szabályokat. Mivel az iroda a professzionális sikerekkel társul, a pénzedet az irodád nyugati felében őrizd, a keleti részen pedig helyezz el egy növényt, ami folyamatos oxigénnel lát el téged munka közben, hogy több pénzt tudj nyerni a kreativitásod segítségével.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL