FÉSZEK

5 dolog, amivel távol tarthatod otthonodtól a negatív energiákat

Tapasztaltad már, hogy beléptél valahova és egyszerűen nem érezted jól magad? Nem volt jó az atmoszférája a helynek? Ez azért van, mert megrekedtek ott a negatív energiák, de ez bárhol megtörténhet, akár az otthonodban is. Tisztítsd meg a lakásodat egyszerű rituáléinkkal!

Csinálj rendet!

 A rendetlenség és a szanaszét heverő tárgyak, megkötik a negatív energiát a lakásban, ezeknek az energiáknak ugyanis mindig szükségük van a tárgyakra, hogy megmaradhassanak. Ezért tarts rendet és tisztaságot magad körül, hiszen ha mindig rend van nálad, nem csak jó energiákkal veszed majd körül magad, de a kedved is jobb lesz. Akkor is segít a fizikai rendrakás, ha éppen káosz van az életedben, nem úgy mennek a dolgaid, ahogyan szeretnéd. Selejtezd ki, ajándékozd el azt, ami már nem kell, ne tartogass olyat, amit már nem használsz, olyat, ami nem jó, meg különösen ne, hiszen ha valami elromlott, akkor az a „romlott” energiát sugározza. Van egy olyan mondás, hogy azt a ruhát, amit egy éve nem vettél fel, add tovább. Az Univerzumban rend van, és szereti a sebességet. Tarts rendet, és engedd be az áramlást!

 

Legyen minél több élő virágod!

A növények életet adnak, oxigént termelnek, színt és szépséget hoznak otthonodba, de csak akkor, ha szereted őket, gondoskodóan odafigyelsz rájuk. Pozitív energiát termelnek, de mivel nem képesek gondolkodni, negatív energiákat sem tudnak kibocsátani. Kötelességből tartva, nem lesz annyira jó hatásuk, mint szeretettel nevelt társaiknak. Csodáld, ápold, szeresd őket!

 

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL