EZOTÉRIA

Visszakapod, amit elvettek tőled! – Atlantisz bölcseinek üzenete

Amitől korábban megfosztottak az égiek vagy az emberek, azt hamarosan visszakapod.

Harmonikus egyensúly

Atlantiszban, aki kért, az kapott és aki adott, az kapott is valamit cserébe. Tudatosan odafigyeltek az élet mérlegére, hogy egyensúlyban legyenek és így nem gyűjtöttek negatív karmát. Igazságosan bántak egymással és odafigyeltek arra, hogy az élet minden területén meglegyen az egyensúly.

Erre az egyensúlyra törekszik a karma, ahogy az égiek is. Amit korábban elvettek tőled az égiek vagy az emberek, azt rövidesen visszakapod.

Visszakapod az elvett szerelmet, hitet, reményt, bizalmat, akár pénzt, egy ellopott tárgyat vagy amit egyszerűen elvettek tőled: elvették tőled.

Viszont jobb, ha tudod: nem biztos, hogy ugyanabban a formában kapod vissza, amit elvették. Ha a kedvesedet „vették el”, meglehet, hogy egy másik szerelem lép az életedbe.

Jó okkal cselekednek így az égiek. Hidd csak el, hogy még sokkal jobb lesz az, amit kapni fogsz. Te csak bízz bennük, hogy megjutalmaznak kitartásodért, a lelki erődért.

Bármit is adjanak, fogadd kellő nyitottsággal és szeretettel. Ne aggódj, érezni, tudni fogod, mikor állítják vissza az egyensúlyt!
 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL