EZOTÉRIA

Válaszd ki a lelki állapotodat tükröző képet, és fedezd fel a lelkedet! - Önismereti játék!

Szerző:
Szabó Anna
Ezt a játékot két japán pszichológus, Tadahiko Nagago és Isamu Saito állították össze, és „kokology”-nak nevezték, azaz az elme tanulmányának, ami japánul úgy hangzik – kokoro. A pszichológia tudományán alapul, ami segít felfedni rejtett attitűdjeidet, és a világ számos önismereti játéka közül ez csupán az egyik!

 

Ez a képzeletbeli szituáció… Képzeld el, hogy meghaltál, de a lelked mindent túlélt. Vajon mi történik a lelkeddel a halálod után? Mi is ennek a játéknak a mélyebb értelme? Tulajdonképpen a jelenlegi állapotodat tükrözi a kép, amelyet választasz, és ezzel az önismereti játékkal képet kaphatsz saját magadról.

Nézd végig figyelmesen az alábbi képeket, és válaszd ki azt, amellyel azonosulni tudsz. Ne feledd, hogy nem érdemes sokat gondolkodni, kattints arra, amelyiket a szíved diktálja.

 

 

 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

 

ezotéria önismereti teszt személyiségteszt pszichológai teszt
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL