EZOTÉRIA

Válassz egy kristályt, és fedezd fel, milyen befejezetlen karmád van az előző életedből

Szerző:
Szabó Anna
Érezted már valaha, hogy vannak olyan problémák az életedben, amelyeket nem tudsz megoldani, bármennyire is igyekszel? Az ilyen kérdések annyira ismétlődőek, hogy azt kérdezheted a sorstól: "Miért pont én?". És igazad van! Pont téged nézett ki a sors a megoldatlan karmád miatt! Most megtudod, mi lehet az.


Valószínűleg a lelked úgy döntött, hogy a megoldatlan karmádra ebben az életben keres feloldást. Ezért ütközhetsz nehézségekbe folyamatosan életed bizonyos területein. Néhány ilyen terület az önértékelés, az egészséges kapcsolatok, az egészség, a szegénység és másokkal való kapcsolat lehet. Ha azonban megtudod, mi a karmikus terület, ahol megoldatlan problémáid vannak, képes leszel megérteni az előtted álló kihívások mögött meghúzódó okot, és lehetőséget kapsz arra is, hogy megoldhasd azokat.


Válaszd ki a számodra leginkább vonzó kristályformát (ennek természetes választásnak kell lennie, ne gondolkodj rajta túl sokat). A kiválasztott forma segít azonosítani a megoldatlan karmát az előző életedből.

 


 

ezotéria asztrológia jóslat kártyajóslás jósda karma
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL