EZOTÉRIA

Nagyot tévedsz! – Egy bölcs szellem üzenete

Egy bölcs szellem szerint nagyon tévedsz, aminek két oka is lehet!

„Alaposan téved, aki azt hiszi, hogy meg tud lenni önmagában is, hogy nincsen szüksége senkire; de még nagyobbat téved az, aki úgy gondolja, hogy őnélküle nem lehetnek meg a többiek.” - Francois de La Rochefoucauld

Tévedsz. Röviden-tömören ezt üzeni neked a szellem. Azért tévedsz, mert azt hiszed, remekül el vagy egyedül, nincs szükséged partnerre, barátokra, rokonokra. Azt gondolod, hogy egyedül is képes vagy megadni magadnak mindent és boldog vagy. De ez nem igaz.

Ahogy az sem, ha esetleg azt hiszed, nélkülözhetetlen vagy. Hogy mások nem tudnának létezni nélküled. Úgy gondolod, hogy egyedül te vagy képes boldoggá tenni a kedvesedet vagy a barátaidat. Ám sajnos ez sem helytálló.

Mi hát az igazság? Hogy az ember társas lény. Akkor a legboldogabb, ha van mellette valaki. Ha ott vannak vele a szerettei, a párja, a barátai. És hogy akkor működhetnek ezek a kapcsolatok, lehetnek hosszú távúak és boldogok, ha nem befolyásolja őket és éri el, hogy mások függjenek tőle, illetve ő maga sem függ tőlük.
Már csak egy kérdés maradt: vajon te melyikben tévedsz?
 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL