Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
EZOTÉRIA

Milyen új ösvényre kell rálépned a következő hetekben? - A Töklámpás fénye megvilágítja utadat!

Szerző:
Szabó Anna
Halloween, vagyis Samhain, az ősi kelta ünnep tiszteletére faragunk töklámpásokat és gyújtjuk meg őket éjszaka, hogy világítsanak és magukhoz vonzzák a megtérő lelkeket. Jack O'Lantern szerint - akiről a halloween-i tök kapta a nevét – te is egy ilyen megtérő lélek vagy, és jóslatában elárulja, hogy novembertől milyen új ösvényre fogsz rálépni, ezzel fedve fel egy kis szeletet a közel jövődből!

 

Egy ír legenda szerint Jack O'Lantern egy részeges kovács volt, akinek ideje lett volna megtérni az Ördöghöz, de inkább kibabrált vele és úgy magára haragította, hogy végül, amikor eljött a vég, még a Pokol sem fogadta be. Ezért Jack arra kérte, hogy legalább egy kis fényt adjon neki, hogy megtalálja a visszautat az élők világába. Az Ördög megsajnálta és adott neki egy örökké izzó fadarabot, amit egy kivájt takarmányrépába tett bele, így készítvén magának lámpást.

 

A legendás Tökkirály készen áll, hogy megjósolja a sorsodat, hogy milyen útra lépsz rá, mihez, kihez fog elvezetni! Csak húzz egy lapot a jóslatért!

 

 

 

ezotéria asztrológia jóslat kártyajóslás jósda
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL