EZOTÉRIA

Megtudod, mi a terve veled Istennek! - Felemelkedett mesterek üzenete

Eljött az ideje annak, hogy megtudd: mi a tervük az égieknek veled kapcsolatban.

Mózes

Mózes az egyik legismertebb bibliai személy. A hagyomány szerint az Ószövetség első öt könyvének szerzője. Mózes második könyvében, az Exodusban leírtak szerint a zsidók rabszolgaságban éltek Egyiptomban és egyszer a fáraó parancsba adta a zsidó elsőszülött fiúgyermekek megölését, ám Mózes anyja az újszülött gyermeket egy kosárban a Nílus vizére tette. A csecsemőt a fáraó leánya találta meg és nevelte föl hercegként, aki felnőttként elvezetette a zsidókat Egyiptomból az ígéret földjére.

Azt üzeni neked: időszerű, hogy megtudd születésed okát, megismerd Isten veled kapcsolatos tervét.

Ez több módon is bekövetkezet. Egyrészt álmodban. Olyan tiszta, élénk álmot láthatsz, ami megvilágítja elmédet, amiből egyértelműen tudni fogod, mi a feladatod, mit terveznek veled az égiek.

Ugyanez történhet veled meditáció közben vagy egy váratlan pillanat során. Mikor épp sétálsz, eszel, valami kevés tevékenységet végzel. Egyszeriben megvilágosodsz és tudni fogod.

Az sem kizárt, hogy egy közvetett vagy közvetlen személy lesz az, aki „elárulja.” Figyelj arra, amit szeretteid, barátaid mondanak vagy az idegen a buszon, miközben utaztok. Bárhonnan érkezhet az a megvilágosító információ, amiből biztosan fogod tudni miért vagy a földön, milyen célt szántak neked az égiek.

Csak légy nyitott. Ne akard befolyásolni, fogadd el, amit kapsz. Mindenki jó okkal születik a világra. Fontos és értékes ember vagy! Az égiek szeretnek téged.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL