EZOTÉRIA

A varázserdők misztikus üzenete neked - Képes személyiségteszt

Wass Albert szerint, ha jó füled van és érted az erdő nyelvét, akkor meghallhatod azokat a csodaszép meséket, amiket a forrás, a csermely, a patak tündére elmond ilyenkor a fáknak. Szeretnéd tudni, hogy rólad mit mesél az erdő? Olvass tovább és kiderül.

 

Ahhoz, hogy még egy kicsit többet megtudj a személyiségedről, válassz egyet az itt látható varázslatos erdők közül, azt, amelyikben a legszívesebben sétálnál most egyet. Kattints, és már olvashatod is, hogy mit mesélnek rólad a fák között.

 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

 

 

 

 

4. Öleld magadhoz a változásokat

Bármilyen veszekedés, vita, szakítás közeli állapot legyen, az örökre megváltoztatja a kapcsolatot. Ne harcolj a változás ellen, hanem fordítsd a javatokra. Minden harcból, sérülésből fel lehet állni, mindennek van jó oldala és akármin lehet változtatni, ha mind két fél akarja. Gondold át, hogyan tudod elfogadni a változtatásokat, és a kapcsolatod jobb lesz, mint korábban volt.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL