EZOTÉRIA

A héten új szerelem van kilátásban, de a párban élők is váratlan meglepetésben részesülhetnek! - Lenormand kártya üzenete

Minden jel arra utal, hogy fordul a kocka a szerelmi életedben és hamarosan örömteli eseményben lesz részed.

Gyűrű

A Gyűrű a házasság, a tartós kapcsolat, a hűség, a kitartás, az elkötelezettség jelképe.

Ennek okán, amennyiben párban élő vagy, nem kisebb meglepetés érhet, minthogy a párod megkéri a kezedet, de legalábbis valamilyen formában tudtodra adja házassági szándékát. De az szinte biztosnak látszik, hogy történik valami olyan az életetekben, amely erősebbé, szorosabbá teszi a kapcsolatotokat. Megbizonyosodsz afelől, hogy ő az igazi. Ez lehet az összeköltözéstől kezdve a különleges szerelmi vallomásig bármi.

Ám az egyedülállók életében is fordulat várható. Nem kisebb dolog történhet velük, minthogy megismerik az új kedvesüket. Ez történhet „véletlenül”, de akár egy randinak köszönhetően is. Legyenek nyitottak, mert már leselkedik rájuk a szerelem és készül lecsapni. Ráadásul nem is akárki, mert a lelki társukat, a várva várt igazit találhatják meg.

Nincs más dolguk, mint türelmesen várniuk és megadni a lehetőséget a sorsnak, hogy összehozza őket a kedvesükkel Éppen ezért kövessék a jeleket, mert a sors a Nagy Ő irányába próbálja őket terelni!

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL