EZOTÉRIA

11.11-e meghozza a csodákat az életedbe! - Felemelkedett mesterek üzenete

Szerző:
Szabó Anna
Holnap 11.11-e lesz, ami egyet jelent azzal, hogy megérkeznek a csodák az életedbe.

Arimathiai József

A Biblia szerint Jézus tanítványa, József, mestere halála után kikérte a holttestet Poncius Pilátustól, és a saját sírboltjába helyezte, ahol azt bebalzsamozták. A Feltámadás után megvádolták a holttest eltulajdonításával, ezért börtönbe zárták, étel és ital megvonásával.

Az ezoterikusok és spirituálisok szerint azért maradt életben a börtönben, mert az angyalok elvitték neki a Szent-Grált. József a kiszabadulása után egy tizenkét fős csapattal elvitte a kelyhet Angliába, ahol megépítették az Utolsó Vacsora asztalának pontos mását, majd az első Grál-templomot. Ez a szent hely vált a Grál-kehely őrzőjévé, ami gyógyít és csodákat tesz, illetve a birtoklójának földi és égi szerencsét (illetve boldogságot) ad.

Szent József azt üzeni neked: holnap megnyílnak a csodák kapui és megérkezik az életedbe mindaz a jó, amire szükséged van és amire vágysz. Ez lehet csodás gyógyulás, találkozás vagy siker ott, ahol a legkevésbé számítanál rá.

A 11:11 a beavatás, a kinyilatkoztatás, az intuíció száma. Figyelj oda a megérzéseidre. Az Univerzum üzen neked, sőt, kész teljesíteni a vágyaidat. Meglehet, hogy nem egyszerűen a kezedbe adja őket, hanem a lehetőséget adja meg, amivel elérheted a céljaidat.

A holnapi nap azok számára is különleges lehet, akik az ikerlángjukat keresik. Meglehet, hogy épp 11.11-én fogsz rátalálni.

Ezen a napon bármi megtörténhet veled. Nyisd ki a szívedet, engedd be a csodákat az életedbe. Ez az ébredés napja is, így meglehet, hogy kisebb megvilágosodásban lesz részed, legalábbis megismered a sorsodat.
 

felemelkedett mester üzenet ezotéria jóslat
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL