DIVAT

Válaszd nyárra a legjobb cipőket!

Szerző:
Szabó Anna
A nők és a cipők kapcsolata egészen különleges: az biztos, hogy kevesen állnak meg a feltétlenül szükséges mennyiségnél, sőt, nem egy nőnek valóságos cipőgyűjteménye van. Persze ez teljesen érthető, hiszen tudjuk, hogy a cipő a legfontosabb kiegészítő, teljesen más összképet nyújthat ugyanaz a ruha, különböző lábbelikkel.

Világos tehát, hogy szandálból is kell többféle szín, magassarkú, lapos, platform, és persze ugyanez igaz a félcipőkre, csizmákra, bokacsizmákra, de még a sportcipőkre és tornacipőkre is. Szerencsére a CCC kínálatában rengeteg különböző női cipő érhető el, hogy mindenki megtalálja a számára tökéleteset.


Nagy dilemma: a nyári lábbelik


Nyáron nagyon meggondolja az ember, hogy mit viseljen, hiszen számos esetben a leglengébb ruha is kellemetlenül melegít, de valami akkor is kell. Nos, a lábbeli választásával is hasonlóképp vagyunk: törekszünk arra, hogy a lehető legszellősebb viseletet biztosítsuk magunknak, ugyanakkor nyilvánvalóan szeretnénk csinosak is lenni. Ez nem is annyira nehéz a széles cipőválasztéknak hála.
 

divat divattippek cipő nyáricipő szandál
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL