DIVAT

Milyen ékszerek illenek egy női karóra mellé?

Talán nem túlzás azt állítani, hogy a hölgyek egyik legjobb „barátai” az ékszerek. Legyen szó valódi nemesfémről, vagy egyszerű bizsuról, a nőknek ezekből soha sem lehet elég az ékszeresládikójában. Tény és való, hogy a kiegészítők közül talán ezek a legnépszerűbbek, hiszen kimondottan könnyen fel lehet velük dobni egy egyszerű ruhaösszeállítást is. Sokan manapság már alábecsülik a karórák jelentőségét, mivel a mobiltelefon már könnyen helyettesíteni tudja egy analóg ketyegő funkcióját, holott a karórák is tekinthetők remek kiegészítőnek. Nem csak a hölgyeknek lehet tökéletes választás egy karóra az aznapi szettjükhez, de úgy tartja a mondás, hogy egy férfinek más ékszerre nincs is szüksége, csak egy órára!

Abban az esteben, ha egy hölgy egyformán szereti az órákat is, és az ékszereket, gyakran fejtörést okozhat a reggeli készülődésben, hogy ezúttal melyiket viseljük. Vannak olyan ékszerek, melyek akár valóban „sokak” lehetnek egy karóra mellett, és nem hogy javítanák, inkább rontják az összképet, ha együtt viselik őket. Abban az esetbenviszont, ha nem akarunk a két kiegészítő között választani, csak jól kell összeválogatni őket, és máris tökéletes lehet az összhatás. Nem tudja, hogy milyen ékszerek illenek egy női karóra mellé? Amennyiben igen a válasza, mi most a segítségére leszünk!


Ha szétnéz a Timestore weboldalon, akkor rögtön látni fogja, hogy több módon is ki lehet egészíteni egy elegáns női karórát. A linkelt oldalon egy olyan márkás, és minőségi karórákat, valamint ékszereket árusító oldalra fog eljutni, ahol egész biztos tud majd ötleteket meríteni, hogy milyen ékszer, illene a karórájához. A Guess márkát bizonyára sokan ismerik a karórák piacán, hiszen a divatos formatervezés, az első osztályú kivitelezés, és a megbízható minőség azok, amikjellemzik a termékeiket. Azt talán kevesebben tudják, hogy ez a márka már ékszereket is a piacra dobott, melyek remek kiegészítői lehetnek egy karórának. Legyen szó nyakláncról, fülbevalóról, vagy karkötőről, amennyiben felkeresi az oldalt, és megnézni a kínálatukat, egész biztos szerelembe fog esni. Annak ellenére, hogy a Guess márka világszerte nagy elismertségnek és népszerűségnek örvend, mégis megfizethetők az órái és az ékszerei is!


Érdemes rendszeresen felkeresni a TimeStore oldalát, hiszen nem csak elérhető áron kínálják az órákat és az ékszereket, de mindig készülnek néhány remek akcióval is a vásárlóknak. Sokszor fordul elő, hogy egy születésnap, vagy épp házasságiévforduló közeledtével a férfiak nem tudják, mivel lephetnék meg álmaik asszonyát. Ami biztos, hogy egy szép és stílusos karórával nem lehet mellé lőni! Természetesen előfordulhat, hogy az általunk kiválasztott modell nem nyeri el 100%-osan az ünnepelt ízlését, ám ilyenkor sem kell megijedni! Abban az esetben, ha erről az oldalról rendel, lehetősége lesz 30 napon belül visszaküldeni az órát, vagy ékszert, és másikat tud választani. Ez azért nagyon megnyugtató, igaz?


Ebben a vírusveszélyes helyzetben sokan nem szeretnek kimozdulni, és végig járni a nagy tömegben az üzleteket egy ajándékvásárlás miatt. A TimeStore oldalán viszont könnyen és egyszerűen tudja majd online intézni a megrendelést és akár a fizetést is. Apropó fizetés! Náluk átutalás esetén a kiszállítás díjját is meg lehet spórolni! Ne gondolkodjon sokat, lepje meg vagy magát, vagy a párját egy gyönyörű karórával, vagy egy szépen csillogó ékszerrel!
 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL