DIVAT

Fogadd meg ezt a 6 remek öltözködési tippet, és tagadj le 10 évet!

Minden nő szeretne fiatalabbnak tűnni a koránál. Ám minden attól függ, hogy állsz a testedhez, és hogyan vélekedsz magadról tudatosan. Amire gondolsz, az kisugárzik és a megjelenésed is visszatükrözi azt, ahogy érzed magad. 5-10 évvel fiatalabbnak tűnni nem rossz dolog, ezért mutatunk néhány tippet és képet, amiből láthatod, hogy egyáltalán nem lehetetlen!

.

 


 

 

További tippek


1. Részesítsd előnyben a természetes anyagokat, és az egyenes szabást, egyenes felületeket. Tartózkodj a túl szűk ruhadaraboktól, amelyek ráncolódnak, különösen blúzok, zakók, sálak esetében, amik közel vannak az archoz. Kerüld el a gyapjúból és hasonló anyagokból készült ruhadarabokat.
2. Ne legyen a felső ugyanolyan stílusú, mint a szoknya vagy nadrág, kivéve, ha irodában dolgozol. Inkább legyenek ezek a ruhadarabok hasonlóak, de ne teljesen azonos stílusúak. Eltérő anyagok, különböző színűek, vagy picit más stílusú elemek.
3. A fekete, a szürke és a bézs ruhadarabok ne domináljanak a megjelenésedben, elég, ha csak kisebb felületen jelennek meg ezek a színek.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL