DIVAT

A legkedveltebb hétköznapi divatirányzatok – fedezd fel a legújabb trendeket!

Sajnos mindannyian tudjuk, hogy a 2020-as divatirányzatok nem sok inspirációt nyújtottak a nagyközönségnek, és ennek folyományaként az idei év sem épp a megszokott mederben zajlik. A divatipar rettegve várt apokaliptikus konfigurációival ellentétben azonban a trendek hamar visszakúsztak a mindennapokba, és az elragadó outfitek átütő szele felemelt minket a karantén legsötétebb mélységeiből.

2021 erőt merítve az előző év semleges megjelenési hullámából már a frissebb és merészebb dizájnokat priorizálja, részben az életbe való visszatérés globális igényének, részben a virágzó internetkultúrának köszönhetően. Nézzük, mik a legkedveltebb hétköznapi divat tendenciák!


Mik a legforróbb direktívák?


A jelenlegi stílusok bizonyos mértékig hasonlítanak az 1990-es évek divatirányzataihoz abban az értelemben, hogy másolják az egyes évszakok jellemző sziluettjeit, mintáit és színeit. Egy nagy különbség viszont tapasztalható a klasszikus retro vonulathoz képest, mégpedig az, hogy a reinkarnálódott műfaj imádja az eltúlzott dolgokat mind a méretekben, mind a színekben, az elegáns és casual outfitekben egyaránt. Hogy miért? Valószínűleg valaminek kompenzálnia kell a Covid19 lezárását és a pandémiából fakadó orbitális unalmat.
 

Hogy tetszenek a traktortalpú csizmák?

Látszólag minden divatmágus veszi a lánctalpas kombájnoktól származó jelzéseket, amely már 2020 őszén hatalmas stíluskitörést indikált a cipőtrendekben. A szinte komikusan lekerekített lábujj rész és a vastag, masszív talp fémjelzi ezt a stílust, amit egyértelműen az idei év legkeresettebb divatirányzatai között üdvözölhetünk. Szuper outfitet eredményez egy hosszú ruhával, de akár egy ultrarövid szoknyával is. Tulajdonképpen simán mondhatjuk, hogy ez a platformmegjelenés modern értelmezése.

Mit szólsz a mellényhez?


Ez a ruhadarab csupán a 70-es években vált a női ruházat megszokott elemévé, amikor tulajdonképpen munkaruhaként lépett be a mainstreambe. Az 1990-es évek végére és a 2000-es évek elejére aztán olyan mindent elsöprő divatot teremtett a nők számára, hogy mindennapi stílusuk részeként viselték. A többi már történelem, hiszen a mellény azóta is enyhén szólva ikonikus, és 2021-ben még mindig stílusos. Kifogástalan kiegészítő a mellényközpontú öltözethez egy jól megválasztott Tommy Hilfiger táska az ecipo.hu kínálatából.


Maradjunk inkább a monokróm visszafogottságánál?


A divat szempontjából a monokróm öltözködési trend azt jelenti, hogy egyszínű, különböző textúrájú, de hasonló árnyalatú darabokat viselsz az egységes tónusú megjelenés érdekében, ami mindenképpen egy tisztább megközelítés az öltözék összeállításához. A fekete-fehér összeállításoknál a két szín kombinálható. Ha pedig egy kicsit merészebb kedvedben vagy, próbálj kontrasztos színt adni az outfithez viselt cipőidnek vagy kiegészítőidnek. Például egy fehér balerina cipő az ecipo.hu szortimentjéből egy navy kék szereléssel tökéletesen működhet. Szemezgess bátran kedvedre!
 

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL