DIVAT

A 9 leggyakoribb baki, amit a szoknya viselése közben elkövethetsz

A szoknya elengedhetetlen darab egy nő gardróbjában. Legyen szó bármilyen eseményről, családi összejövetelről, vagy munkahelyi találkozóról, mindig kiváló viselet. Fontos azonban, hogy megfelelő darabot válassz, ám ez nem is mindig olyan egyszerű. Több dolgot is érdemes figyelembe venni, ilyen például a magasságod, az alkatod vagy éppen azokat a ruhadarabokat, amelyekkel a szoknyát kombinálod.

Lényeges a szoknya színe, hiszen a hivatalos eseményekre érdemes inkább semleges színárnyalatú darabot választani, de a családi vagy baráti összejöveteleken viselhetsz élénk színű, különlegesebb szoknyát is. Íme, néhány olyan gyakori baki, amit sokan elkövetnek a szoknya kiválasztásakor.

 

 

7. Ékszerek


Az ékszerek kiváló kiegészítői a szettednek, amely lehet visszafogottabb vagy éppen elegánsabb. Ha dolgozni indulsz, érdemes kerülni a hivalkodó vagy nagyobb méretű ékszereket és élénk színeket. Válassz diszkrét, egysoros ezüst vagy arany nyakláncot. A nagyméretű ékszerek a széles csípőjű nőknek állnak jól, hiszen ezzel elterelheted a figyelmet a kissé erősebb vonalaidról. Ha kerekded formáid vannak, válassz elegáns és hosszú nyakláncot, amely optikailag karcsúsít.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL