DIVAT

A 9 leggyakoribb baki, amit a szoknya viselése közben elkövethetsz

A szoknya elengedhetetlen darab egy nő gardróbjában. Legyen szó bármilyen eseményről, családi összejövetelről, vagy munkahelyi találkozóról, mindig kiváló viselet. Fontos azonban, hogy megfelelő darabot válassz, ám ez nem is mindig olyan egyszerű. Több dolgot is érdemes figyelembe venni, ilyen például a magasságod, az alkatod vagy éppen azokat a ruhadarabokat, amelyekkel a szoknyát kombinálod.

Lényeges a szoknya színe, hiszen a hivatalos eseményekre érdemes inkább semleges színárnyalatú darabot választani, de a családi vagy baráti összejöveteleken viselhetsz élénk színű, különlegesebb szoknyát is. Íme, néhány olyan gyakori baki, amit sokan elkövetnek a szoknya kiválasztásakor.

 

 

1. Nem az alkatodnak megfelelő szoknyát viselsz


Ha azok közé a szerencsés nők közé tartozol, akiknek tökéletes az alakjuk, akkor még inkább kihangsúlyozhatod a vonalaidat egy ceruzatípusú szoknyával, amely szorosan a testedre simul. Ha alacsonyabb vagy és kissé vékony, válassz A vonalú szoknyát, amely alul kicsit kiszélesedik. Amennyiben körte alkatú vagy, vagyis kissé szélesebb a csípőd, a derekad pedig keskeny, akkor viselj vékonyabb lengébb anyagú szoknyákat, amelyek elrejtik a csípő vonalait. Az alma alkatú nőknek pedig kifejezetten jól áll, ha magasított derekú szoknyát viselnek.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL