DIVAT

9 trendinek vélt cucc, amiknek ideje búcsút mondani

A kardigánok a ’60-as években, a nagy mintás ruhák a ’80-as években, a trapéznadrág a ’70-es években volt divatos, mégis újra feltűnnek a divatvilág kifutóin. Az alábbi cikkben olyan dolgokat gyűjtöttünk össze, amik többé már nem népszerűek, ezért lehetőség szerint jobb lenne elkerülnöd őket.

A legtöbb szakértő egyetért abban, hogy a divat egy ciklusa átlagosan 15 évig tart. Az embereknek általában 2 év kell, hogy felfigyeljenek egy új trendre, ezután 5 év kell, hogy lendületbe jöjjön, és további 5 éven belül eléri népszerűségének csúcsát. Ezután nagyjából 3 éven keresztül veszít kedveltségéből, végül eltűnik a süllyesztőben. Az idők folyamán egyes trendek azonban visszatérhetnek, amire számtalan példát is láthatunk. Most azonban a letűnt trendeket mutatjuk meg, amit lehetőség szerint jobb, ha elkerülsz:

5. Kiegészítők hiánya

A kiegészítők teszik teljessé az összképet, valamint általuk válsz egyedivé. Nyugodtan hordj kalapokat, sálakat, öveket, brosst, karórát, vagy bármit, ami tetszik. Színben egyezhetnek a ruhával, de akár el is üthetnek tőle. Figyelj, hogy mindig passzoljanak az alkatodhoz: ha telt vagy, válassz nagyobb, ha vékony, akkor kisebb darabokat.

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL