DIVAT

3 fehérnemű típus, amitől Plus Size-ként is jobban fogod érezni magad

Ahogy a divat világában is, úgy a fehérneműk terén is gyakran van nehéz dolga egy molett alkatú lánynak. Azonban egy jól megválasztott fehérnemű egy telt nő számára is tökéletes alapot biztosít a magabiztos megjelenéshez. Íme néhány fehérnemű típus, amit alkattól függetlenül kár lenne kihagynod!

Sajnos az üzletekben fellelhető konfekcióméretek és főképpen fazonok nem minden testalkatra biztosítanak jó választást. Szerencsére erre már Magyarországon is van megoldás, hiszen az Adora.hu kollekciója gondol rátok, hatalmas kínálat és persze méretskála áll rendelkezésre, hogy a számodra legmegfelelőbb darabot megtaláld!

 

Szexi babydoll - fontos, hogy önbizalmat adjon

Az erotikus kisugárzású szexi fehérneműktől sok teltebb alkatú hölgy eleve fél, gondolván, hogy csakis a vékony nőkön mutat jól az ilyen holmi. Pedig tévednek.

Nagyon sok fazon kimondottan jól mutat telt alkaton, és szépen kiemeli az előnyös adottságokat. A webáruház kínálatában oly népszerű baby-dooll jellegű típusok a legalkalmasabb arra, hogy bővebb szabása miatt ott takarjon ahol kell, miközben sejtelmesen odavonzza a tekintetet a gömbölyded idomokra. A szexi fehérnemű figyelemfelkető kell, hogy legyen, azonban ne essünk a ló túlsó oldalára! A picit provokatív, érzéki, mellett érdemes ártatlan tulajdonságokat magunkra ruházni a kiválasztott fehérneműben.


Megnézem>>
 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL