DIVAT

3 fehérnemű típus, amitől Plus Size-ként is jobban fogod érezni magad

Ahogy a divat világában is, úgy a fehérneműk terén is gyakran van nehéz dolga egy molett alkatú lánynak. Azonban egy jól megválasztott fehérnemű egy telt nő számára is tökéletes alapot biztosít a magabiztos megjelenéshez. Íme néhány fehérnemű típus, amit alkattól függetlenül kár lenne kihagynod!

Sajnos az üzletekben fellelhető konfekcióméretek és főképpen fazonok nem minden testalkatra biztosítanak jó választást. Szerencsére erre már Magyarországon is van megoldás, hiszen az Adora.hu kollekciója gondol rátok, hatalmas kínálat és persze méretskála áll rendelkezésre, hogy a számodra legmegfelelőbb darabot megtaláld!

 

Nőcis hálóingek- mert nem mindegy ám miben alszol

Nem kell különösebben kacérnak, vagy bevállalósnak lenned ahhoz, hogy egy kicsit nőiesebb hálóinget megkockáztass, ezért ezt a típus a konzervatív ízlésű hölgyeknek is telitalálat. A lágy esésű, vékonyabb anyagokból készült, különböző nőies kiegészítőkkel feldobott hálóingek valódi alternatívái lehetnek a nem túl vágykeltő hagyományos gombos pamut típusoknak.

A kiválasztás tekintetében nincsenek aranyszabályok… Ha valóban szeretnél előnyös fazonokat választani, a legfontosabb lépés, hogy a saját egyéniségednek megfelelően válasz. Tévedni, nem nagyon lehet, mert az oldalon fellelhető legtöbb fazon a mellekre fókuszál, jól hangsúlyozza a teltebb felsőtestet és közben ügyesen eltereli a figyelmet a problémás csípőről és hasról a mellekre tereli.


 Megnézem>>

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL