Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
DIVAT

3 fehérnemű típus, amitől Plus Size-ként is jobban fogod érezni magad

Szerző:
Szabó Anna
Ahogy a divat világában is, úgy a fehérneműk terén is gyakran van nehéz dolga egy molett alkatú lánynak. Azonban egy jól megválasztott fehérnemű egy telt nő számára is tökéletes alapot biztosít a magabiztos megjelenéshez. Íme néhány fehérnemű típus, amit alkattól függetlenül kár lenne kihagynod!

Sajnos az üzletekben fellelhető konfekcióméretek és főképpen fazonok nem minden testalkatra biztosítanak jó választást. Szerencsére erre már Magyarországon is van megoldás, hiszen az Adora.hu kollekciója gondol rátok, hatalmas kínálat és persze méretskála áll rendelkezésre, hogy a számodra legmegfelelőbb darabot megtaláld!

 

Alakformáló bugyik – apró kis trükk a feszesebb idomokért

Induljunk a kicsit funkcionális daraboktól! A nők többsége általában nem szeret alakformáló fehérneműt, bugyit vásárolni, mégis szinte mindenki szekrényébe megtalálható! Csak épp jól elrejtjük a fiók aljára hiszen sokféle jelzőt lehet használni rá, de azt semmi képpen, hogy szexi lenne.

Az viszont vitathatatlan, hogy az alakformáló bugyi kiváló szolgálatot tesz a ruha alatt.

Észrevétlenül megbújva dolgozik érted: A kiálló has, a túlzottan nagy derék, a hurkák, a petyhüdt fenék nem csak rossz látvány lehet, de csökkentik az önbecsülését is. Mit tesz érted hát ez a fehérnemű? Fazontól és magasságtól függően a csípő és a fenék formázásán túl a combokat is vékonyíthatja, feszesebbé teszi a problémás testrészeket így előnyösen alakítja a kinézetet. Mindezt egy szemvillantás alatt mindenféle diéta vagy testmozgás nélkül, ugye jól hangzik?


Megnézem>>
 

 

divat divattippek divattrend fehérnemű
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL