Vízöntő

 

Lilith a Vízöntőben


A foganás

A fogantatás a Vízöntő Lilith esetében gyakran váratlan, és ez az esemény teljesen felforgatja az illető életét. Derült égből villámcsapásként éli meg azt, hogy teherbe esett. Aktuális élethelyzetétől és szellemi érettségétől függ, hogy pozitívan, vagy negatívan reagál.


A várandóság

A Vízöntő Lilith-el rendelkező szülöttek általában semmiféle mértéket, háttért és korlátot nem ismernek és így még a mértékességben sem ismerik a mértékletességet. A bebiztosításokat és felelősségáthárítási játékokat odáig fokozzák, hogy egyenesen emberi, sőt isteni jogként gyakorolják azt az alapállást, miszerint a környezetük köteles őket mindennel ellátni és mindenféle biztonságos körülményt létrehozni számukra, csak azért mert ők "terhesek". Mivel képtelenek a megfordulásra (Uránusz), vagy igen sokat forgolódnak maguk körül - különböző zseniális ötletekkel látván el a környezetüket afelől, hogy még milyen biztonságos berendezést kellene beszerezni, milyen biztonságos körülményt létrehozni minden lehetséges veszély elhárítása érdekében - boka -és alsólábszári problémák - boka ficam, bokatörés, a bokák és az alsólábszár eldagadása, ödémásodása és visszér-tágulási problémák léphetnek fel a várandósági időszak közben és természetesen ilyen gondokkal fognak küzdeni megszületendő gyermekeik is, de csak nagyobb, vagyis felnőtt korukban. Az igazi Uránikus-Vízöntői problémák a hisztériás kitörések és az idegrendszeri "összeroppanások", amikor a Vízöntő-szülő nő úgy értékeli, hogy nem figyelnek eléggé rá, elhanyagolják, vagy nem teljesítik "terhes" kívánalmait-elvárásait.


A szülés

Ilyen diszharmonikus szellemi-lelki átélések következtében, valószínű, hogy nem várt komplikációk merülnek fel a szülőszobában és egy mindentől félő, "szeszélyes” - idegbajos, örök bizonytalanságban, félelemben és sírásos követelőzéseivel a környezetét és az édesanyját az őrületbe kergető gyermeket fog szülni a világra, akit már újszülött korában a gyermekgyógyászok vesznek majd gondoskodásukba. A még finomabb szintekre bevitt erőszakos anyai-programoknak viszont az a következménye, hogy a gyermek nem tudja saját magát, saját személysége identitását megtalálni felnőtt korábban. Ők lesznek majd az elmegyógyászatok gyógykezeltjei, vagy a párkapcsolatokban helyt állni nem képes "pszichés" betegek.


Vissza a Lilith táblázathoz >>>

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL