Bak

 

Lilith a Bakban


A foganás

Általában korukhoz képest jóval idősebb férfiakhoz mennek feleségül vagy legalábbis ilyan partneri kapcsolatokban vélik megtalálni lelki békéjüket, bár éppen emiatt a gyermek vállaláshoz kis szégyenérzettel vegyes félelemmel viszonyulnak.


A várandóság

A hamis felelősségtudatból adódó leggyakoribb következmény és példa a felelősség áthárításra, a személyi - szellemi - felelősség nem vállalására, az amikor a nő egyszerűen kiveszi magát fizikailag a forgalomból, mivel ténylegesen teherként éli át az egész folyamatot nem csak fizikailag, hanem lelkileg és szellemileg is. Ilyenkor általában "problémás" lesz már a negyedik-ötödik várandóssági hónap után és vagy otthon kell fekve maradnia, vagy egyenesen a kórházban tölti a hátralevő időszakot, helyezet, aminek köszönhetően az orvosok, a kórházi személyzet és a családtagok átveszik az ő "terhét". A legszélsőségesebb eset viszont, a "nélkülem történjen meg ez az egész" - alapállásra, amikor elájul, vagy több időt tölt önkívületi állapotban várandósági időszaka közben és természetesen a szülés aktusa közben.


A szülés

A szülés közbeni esetleges komplikációk abból erednek, hogy nem bíznak saját isten (teremtő) erejükben, szülői potencialitásukban. Mivel nem akarják meghallani azt a belső hangot (sugallatot), amelynek segítségével egyértelműen érteni és egészségesen tudnának élni, zavart információbefogadási készségük materializációjaként születendő gyermekeik hallási zavarokkal, hallószervi problémákkal vagy egyensúlyzavarokkal fognak világra jönni.


Vissza a Lilith táblázathoz >>>

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL