Nyilas

 

Lilith a Nyilasban


A foganás

A valósághoz hamisan viszonyuló Nyilas Lilith-el rendelkező nők esetében gyakori jelenség az álterhesség, amikor azt hiszi, hogy teherbe esett és úgy is viselkedik, holott egyáltalán nem is történt meg a fogantatás.


A várandóság

Az anya és a magzat máj és cukorproblémái - a született cukorbeteg gyermekek - a hamis információáramoltatásban (öncsalás, önámítás, vagy mások ámítása, a keserűnek érzett élet édesítésének a különböző finomságok fogyasztásával, a boldogság megjátszása) gyökereznek. Természetesen a mások (a környezet) és a saját maga áltatása ködös képzeteket, homályos és zavaros látásmódot is eredményez, amely azt szolgálja, hogy bizonyos kellemetlen és kényelmetlen dolgokat ne vegyen tudomásul, vagy legalábbis ne annyira, hogy kénytelen legyen azokkal konkrétan szembenézni és a változtatás érdekében gyakorlati erőfeszítéseket tenni. Ilyen például a párkapcsolat - házasság sikertelensége, a férj olyan személyi - morális - tulajdonságainak a letagadása, "elnézése", "kegyes elhallgatása - elhazudása", amelyek felfedése, vagy szóba hozása veszélyeztetné a szülő nő lelki nyugalmát. Ennek a "könyörtelen" következménye a gyermek látási zavarokkal, vagy látószervi károsodásokkal (enyhébb esetben szemtengelyferdüléssel) való megszületése.


A szülés

A Nyilas Lilith-elrendelkező nők a szellemi nyitás, tágulás, helyzetmegítélés és a helyes kritikai érzék problémájával küzdenek. A szellemi rugalmatlanságot, a külvilágra gyakorolt öncélú kritikát (vagy éppenséggel a kritikátlan naivitást, értékrelativizmust), valamint a környezet fölött való győzedelmeskedési késztetéseket, a hamis értékítéletet (vallásos érzelgősséget vagy dogmatikus tudományos racionalizmust) és a hamis információáramoltatást, (ön)csalást a fizikai szervezetük a medence és csípőtájéki tágulási, ellazulási, nyitási-megnyílási képtelenség formájában képezi le ( jeleníti meg), aminek végső következménye szülő nők esetében a császármetszés, vagyis a csecsemőnek a hastájékon történő kioperálása. A csípőficammal született újszülött szintén az anyának ezt a belső, szellemi nyitási-tágulási képtelenségét, illetve a hamis nyitást, a hamis tágulást (elhízás) jeleníti meg.


Vissza a Lilith táblázathoz >>>

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL