Szűz

 

Lilith a Szűzben


A foganás

A Szűz Lilith-el rendelkező nő semmit nem bíz a véletlenre. A gyermek fogantatást is előre eltervezi, kiszámolja, melyik nap a legtökéletesebb. Már jó előre magzatvédő vitaminokat szed, és tudatosan készül az anyaságra. Mindent terveszerűen csinál.


A várandóság

Hatványozottan jelentkezhetnek azok a terhességi-szülési komplikációk, amelyektől rettegnek általában a leendő kismamák, mivel kihegyezetten ésszerű és pragmatikus gondolkozásukkal elvárnák (vagyis azt szeretnék), hogy a terhesség folyamata és a szülés aktusa is épp olyan precízen, ésszerűen és tudományosan játszódjon le, mint egy akármilyen technikai (üzemi) folyamat.


A szülés

A Szűz Lilith-el rendelkező személyekre jellemző zavart és zaklatott információ feldolgozási - rendszerezési készség és a rossz megkülönböztetési-lényeglátási képesség, vagyis az öncélú, kicsinyes ésszerűsködés, a tudományos alapú aggodalmaskodás következményei rendszerint azok a terhességi-szülési komplikációkhoz vezetnek, amelyek a magzat emésztőrendszeri problémáihoz kötődnek, egészen a magzatszuroktól (magzatürüléktől) befertőződött magzatvízig. Szintén a Szűznél említhetők meg azok a komplikációk (és az un. szülési balesetek), amelyek a magzat látásának károsodásához vezetnek, tükrözve az anya öncélú, pragmatista-materialista "csőlátását", vagyis a hibás "rálátását", amit az megpróbál ráerőltetni az egyetemes létezés és így a szülés, az anyaság folyamataira, a tudományos - ésszerű valóságnál sokkal magasabb rendű és érvényesebb egyetemes törvényszerűségire.


Vissza a Lilith táblázathoz >>>

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL