Ikrek

 

Lilith az Ikrekben


A foganás

Itt is vagyok, ott is vagyok, két szék között a pad alatt is vagyok, vagyis a padló alatt vagyok. Az Ikrek Lilith-el rendelkező nők mentálisan soha nincsenek a helyükön, mindig máshol vannak gondolatban, mint ahol lenniük kellene. Ha valakivel szeretkeznek, másokkal képzelik magukat gondolatban. Vagyis nem ott vannak, ahol kellene lenniük időben és térben. Ennek következménye lehet a méhen kívüli terhesség.


A várandóság

Általában a szabadságukat, jobban mondva a felszínes kötetlenségüket féltik az Ikrek- problémával rendelkező leendő kismamák és nehezen mondanak le az újabbnál újabb, színesebbnél színesebb információ- és tapasztalatszerzési lehetőségekről . E bonyolultan és ellentmondásosan kettős gondolkozásuk - amelynek köszönhetően egyszerre akarnak egy dolgot és annak az ellenkezőjét is. Ez sok komplikációt hozhat mind a szüléshez, mind a jövő gyermekükhöz, valamint a gyermekük apjához való viszonyulásukban. Hiszen valójában ők sem tudják azt, hogy igazából (lényeg szerint) mit akarnak, (pl. gyermeket szülni-e, vagy sem, az épp aktuális partnerüktől, vagy egy másiktól, az illető városban, országban, vagy egy másikban, az ismerős családi orvossal, vagy egy másikkal, stb.?) ezért látszólag másokra bízzák a sorsuk -és a velük történő dolgok alakítását (az orvosra, a partnerre: a férjre, az anyósra s az apósra), de amikor már majdnem minden "rendben lenne", ott hagyják az egészet és új vélemények adnak hitelt, új elméletek, új lehetőségek - elképzelések irányába fordulnak. Ennek következtében a méhükben levő magzat egy-az egyben leképezi ezt a kettősséget és végig kétséges az, hogy megmarad-e, vagy sem, hogy egészséges lesz-e vagy sem, hogy mikor, hogyan és milyen körülmények között születik majd a világra és az, hogy szopik-e (szophat-e) anyatejet vagy sem?


A szülés

Amilyen könnyed az Ikrek élete, olyan komplikált általában a lelkiviláguk és általában a szülésük is, mivel nem képesek az összpontosításra, a koncentrált problémakezelésre, csak légből kapott ötletek és tetszetős elméletek azonnali kipróbálása és próba utáni félredobása, új ötlet, új elmélet, új élmény, új lehetőség és új partner kipróbálása reményében. Amennyiben megtanulnának konkrétumokban gondolkozni, az elméletet a materiális valósággal összekötni és annak működését és eredményeit hosszú távon is megfigyelni, és amennyiben megtanulnának valóságos időben és valóságos térben élni és így berendezni életüket, a szülés aktusa is igazi örömöt és elégtételt és szellemi beteljesülést jelenthetne számukra.


Vissza a Lilith táblázathoz >>>

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL