Bika

 

Lilith a Bikában


A foganás

A Bikában álló Lilith-el rendelkező nők általában már nagyon várják az anyaságot, előfordulhat azonban, hogy nehezen, csak a sokadik próbálkozásra sikerül teherbe esniük.


A várandóság

A terhesség alatt jellemzően a kismama ellustul, elnehezedik indokolatlanul és fölöslegesen is kímélve magát a normális és a várandósági állapottal járó arányos fizikai megerőltetéstől, a szükséges mozgástól, nem adván meg a lehetőséget saját szervezete és a magzat bőséges vérellátására. A tudatosan felvállalt erőfeszítések helyett mindenféle finomságot és mennyiségileg is a kelletnél több táplálékot fogyaszt, mondván, hogy mindezt "a kicsi" érdekében teszi. Az igazság viszont az, hogy a magzatnak elképzelhetetlenül kevés és nagyon finom (megszűrt) anyagi energiára és táplálékra van szüksége az anya szervezetéből és az anya ilyenkor csupán a saját vágyteste (asztrálteste) impulzusainak enged, amikor a túlzabálásait és a finomságok utáni sóvárgását a magzat érdekeire fogja. Ahelyett inkább tornászna, szaladna, úszna, légzésgyakorlatokat végezne, mert ezáltal sokkal inkább a magzat egészséges kifejlődéséhez járulna mint az öncélú önkíméléssel és a kényelemkereséssel, a "vitamin és fehérje dús" táplálkozásért való aggodalmaskodással.


A szülés

Az elsődleges megemlítendő szülési komplikáció a túlhordás, vagy az olyan nehéz lefolyású szülés, amelyben a szülő nő nehéz és hosszas vajúdás után tudja csak elengedni, elereszteni a magzatát. E komplikáció mentális eredője az anya birtoklási vágyában valamint öncélú kényelem és biztonság-, harmónia- keresésében található. Mivel erre Felettes Énje állandóan figyelmezteti különböző sugallatok formájában, de nyakas Bika lévén, ezeket nem szereti meghallani, nem csak nála jelentkeznek a torokfájások, a fülgyulladások és a hallási károsodások, valamint a mandulagyulladások, hanem ezek megismétlődnek a majdani újszülöttnél is.

A farkastorok elnevezésű születési rendellenesség mentális-lelki oka szintén az anya makacsságában található, amelynek köszönhetően a fogantatás és várandósság periódusában nagyon nehezen vagy egyáltalán nem tudta lenyelni azokat az információkat, jelzéseket a külvilág, de főként a partner-élettárs részéről, amelyek megzavarták kényelem- és biztonságkeresésében, makacs és rugalmatlan koncepcióiban. A táplálékbefogadási- nyelési problémákkal világra jött újszülött jelzi azt, hogy az anyának elege van valamilyen információból, élethelyzetből, valamivel torkig van. A különböző por, állatszőr és virágpor allergiák az egészen kiskorú gyermekeknél egyenesen az anya rendezetlen és kiéletlen szexuális problémáinak és vágyainak a tudattalanjába való lefojtásából adódnak.


Vissza a Lilith táblázathoz >>>


 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL