3

 

Szeretsz és mersz is beszélni az érzéseidről, így mindenki tudja, ha éppen kapcsolatban élsz. A szerelmi életed pontosan olyan, mint te: örömteli, vidám és boldog. Nem robbantasz ki vitát semmiségek miatt, ugyanakkor azt sem várod el, hogy partnered találgasson, mi nyomaszthat éppen. Nincsenek sötét területek a szerelmi életedben - ha azt mondod, hogy szeretsz valakit, az úgy is van, és ha azt mondod, hogy nem, az is igaz. Minden fair, igazságos és nyitott vagy, és maximálisan elfogadod a demokrácia szellemét.

Életedben a szerelem egészséges és élvezetes „tevékenységként” szerepel. Mivel szabályosan szereted a szerelmet, egyetlen szerelmi ügyedet, kapcsolatodat sem bánod meg. Ha változások történnek a szerelmi életedben, akkor szomorú leszel, de gyorsan regenerálódsz, nem pazarolod fölöslegesen az energiáidat. Helyette a mások tanítására és jótékonykodásra figyelsz inkább. Ez felemeli a hangulatodat. Nem pazarolod az idődet arra, hogy duzzogj, hiszen nem akarod, hogy a szomorúság legyőzzön.

Vissza a cikkhez >> 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL