1

 

Ami a szerelmi életedet illeti, nagyon egyenes és határozott személyiség vagy. Amikor egy kapcsolatban szakításra kerül a sor, számodra a közös emlékeitek továbbra is feledhetetlenek lesznek. Fogalmazhatnánk úgy is, hogy mélyen az emlékezetedbe égnek a közösen átélt szép pillanatok. Ez azonban nem jelenti azt, hogy a szerelmi életedben mindig minden azonos hullámhosszon van. Néha, a szerelmi életed túlságosan dinamikus, és ha ez felbomlik, akkor traumatikussá válik.

Az egész lényed a szerelem varázsát sugározza, de nagyobb a valószínűsége annak, hogy veled szakítanak, és nem te szakítasz. Ez azért van, mert túlságosan lelkes vagy, és nem veszed észre, ha a partnered távolodni kezd tőled. És amikor rájössz, akkor már túl késő. Amikor megtörténik a szakítás, egy ideig letört vagy, nem keresed még a barátaid társaságát sem. Amíg nem nyugszol meg, addig semmilyen esemény, vagy hír nem kelti fel az érdeklődésedet, legyen a jó vagy rossz. Ha azonban megnyugszol, automatikusan meggyógyulsz, és tovább lépsz a következő célpontra.

Vissza a cikkhez >> 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL