Kutya

 

Először a kutyát vetted észre a képen, így az átlaghoz képest élesebb a szemed a részletek iránt. A kutya a hűséget, a békét és a nyugalmat képviseli, és ha ezt vetted észre elsőnek, te magad is nagyra értékeled mindezt, és minden bizonnyal a partnereidben is ezt keresed. Valószínűleg megtaláltad már a belső békét, amelyet az évek alatt fejlesztettél ki magadban, a személyes növekedésed, fejlődésed révén. Miután megízlelted és megtapasztaltad az élet örömeit, pontosan tudod, hogy mi az, amire valóban szükséged van. Ez pedig nem más, mint egy meleg, otthonos ház, amit megoszthatsz egy olyan személlyel, aki megért és támogat téged. A tisztelet fontos számodra, ezért társadnak tudnia kell, hogyan adhat neked teret és tisztelheti határaidat. Olyan társra van szükséged, aki megbízható, és nyíltan megosztja veled a véleményét, még akkor is, ha nem az mindig egyezik azzal, amit hallani szeretnél.

Mivel sokat jelent számodra az őszinteség és a megbízhatóság, egészen apró dolgokkal is örömet lehet neked szerezni. Sokat jelent neked egy igaz társ, aki melletted áll a jó és rossz időkben egyaránt, és ezt nem hátsó szándékból, vagy érdekből teszi. Fontos megjegyezni, hogy amikor ezt a csodálatos társat keresed, ne felejtsd el, hogy a fent felsoroltaknak benned is meg kell lenniük. Saját szívünkben van a szeretet, amelyet meg kell adnunk önmagunknak, és ha ezt az együttérzést megadjuk magunknak, akkor érezhetjük magunkat teljesnek. Sebeink véglegesen meggyógyulnak, megnyitjuk és elengedjük azokat. A belső elégedettség maga a boldogság forrása. És ha megadod magadnak a megérdemelt szeretetet, azzal megteremtheted azt a belső érzelmi környezetet, amellyel magadhoz vonzhatod a hűséges és békés lelkitársdat.

Vissza a cikkhez >> 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL