33

 

Ez a szám a legritkább a mesterszámok közül. Általában leredukálható a 6-os számra, és akkor érdemes jelentőséget tulajdonítani neki, ha más mesterszámok, mint például a 11 és a 22 is megjelennek mellette a számmisztikai számításokban. Ez a szám nagy felelősséggel jár, de mindig ott rejlik benne a választás szabadsága is.

Sokan döntenek úgy, akiknek a 33-as szám jön ki eredményül, hogy inkább leredukálják 6-ra, semmint hogy megbirkózzanak ezzel a számmal. Neked kell érezned, melyik a helyes út számodra. A 33-as számot meg kell élned, és ha esetlegesen kudarcot vallasz, a későbbiekben visszaköszön a karmában.

Amennyiben a 33-as számot kaptad eredményül, akkor nem kell gondolkodnod, mi is a boldogsághoz vezető út, hiszen már a születésedtől kezdve tisztában vagy vele. Ez az út szabadon és feltétel nélkül választható, te pedig kaptad. Van benned valamiféle isteni tisztaság. Nem ismered a féltékenység vagy a harag érzését.

Az életed célja az, hogy béke honoljon körülötted és ezt a békét el akarod vinni szerte a világba. Nem képzeled magad Messiásnak, nincs benned magamutogatásra való hajlam és nem vagy arrogáns. Egyszerűen a szeretet nyelvén szólsz és árad belőled egyfajta kedvesség, ami a 33 adománya.


Következtetés


Ne feledkezz meg arról, hogy a neved elemzése csupán az egyik aspektusa a számmisztikának. Noha valóban árulkodik a boldogságodról, ám életedben több nevet is viselsz, ami mind-mind újabb önmegvalósítás lehetőségét jelenti.

Vissza >>>

 

 

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL