1

 

Nagyon érzékeny és romantikus lelkületed van, emellett roppant odaadó ember vagy. Általában mindenben felfedezed a szépséget, és akkor érzed jól magad, ha a kedvenc tárgyaid vesznek körül. Tiszteled a hagyományokat és a múltnak jelentős szerepet tulajdonítasz. Ha ezt a lapot választottad, az azt jelenti, hogy lassan haladsz előre az életben, és minden apró örömöt kiélvezel. Noha kalandvágyó is vagy egyben, de nem rohansz sehová.

Változás fog érkezni az életedbe, és bár elsősorban biztonságra törekszel, most nagyon kellemes időszak következik. Olyan leszel, akár a nyíló virágok, hamarosan te is bontogatod a szirmaid.  Bár hajlamos vagy csöndben maradni, eljött az ideje, hogy gyakrabban hallasd a hangod. Készen állsz arra, hogy kifejezd mindazt, ami benned van, ám eddig nem beszéltél ezekről az érzésekről.

Vissza a cikkhez >> 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL