8-as szám

 

Az anyagi jólét és a siker száma. Keményen dolgozol és hiszel abban, hogy a kitartó munkának meglesz a gyümölcse. Inspiráció vagy mások számára, mert pontosan tudod, mit akarsz elérni az életben és azt is, hogyan teheted mindezt. Remek üzleti érzéked van és a pénzügyeket is jól kezeled. Ösztönösen jó vezető vagy és a beosztottjaiddal is jó a kapcsolatod. Sose feledkezz meg arról, hogy egy jó vezető mindig motivál, de sosem nyomja el az alkalmazottait.


Ha a nyolcas szám hat rád, akkor az intuícióid remekül működnek és szinte belelátsz mások gondolataiba. Ám vigyázz arra, hogy ne ítélkezz előre túlzottan. Próbálj együtt érző és kedves lenni másokkal. Képes vagy arra, hogy szinte néhány mondatból felmérd mások személyiségét, ezért ezeket a megérzéseket semmiképpen ne fojtsd el. Ne idegeskedj apróságok miatt, ugyanis alapvetően is hajlamos vagy aggodalmaskodni. Állíts fel egy prioritási sorrendet, és azzal töltsd el az időd nagyobb részét, amely örömmel tölt el.


Ügyelj arra, hogy ha sikeressé válsz, ne bízd el magad. Persze kinek ne esne jól, ha a körülötte lévők büszkék rá. Egyes személyek, akik jártasak egy-egy adott dologban, téged is képesek erősen motiválni.

Vissza >>>

 

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL