2-es szám

 

Nagyon ösztönös és érzelmes ember vagy, és általában helyesek a megérzéseid. Egyfajta hidat képzel az emberek között, te vagy a béke nagykövete és mindenkit képes vagy megnyugtatni. Mivel nem igazán konfrontálódsz senkivel, így mások esetében is arra törekszel, hogy megakadályozd ezt, és ez nagyon jó tulajdonság. Olykor talán túlzottan is félénk vagy, bár erre valójában semmi okod, viszont könnyen elbizonytalanodhatsz emiatt másokban és magadban is.


Velejárója a természetednek az, hogy ösztönösen kíváncsi vagy. Ha valami iránt elkezdesz érdeklődni, akkor addig ásod bele magad az adott dologba, míg profivá nem válsz. A magabiztosság és a kitartás az, amely leginkább jellemez. Mások szemében megbízhatónak tűnsz, és emiatt könnyedén lépdelsz felfelé a ranglétrán.


Mindig odafigyelsz a részletekre, és sok figyelmet fordítasz a kis dolgokra, ugyanakkor képes vagy globálisan is gondolkodni, emellett jól beosztod az idődet is. Sajnos azonban túl sokat adsz mások véleményére, de nem szabad ezzel ennyire foglalkoznod, légy olyan, amilyen valójában vagy.

Vissza >>>

 

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL