Egy női arc

 

Ha egy nő arcát pillantottad meg, akkor olyan típus vagy, aki nem bízik meg egyből másokban. Noha talán nem feded fel, hogy okos vagy és intelligens, és olykor kényelmetlenül érzed magad az ismeretlen emberek között, de ha távozol, mégis mindenki észreveszi azt. Olyan erő rejlik benned, amivel bizony számolni kell, és nem akarsz feltétlenül beilleszkedni a társadalomba, különleges szeretnél maradni a saját egyedi látásmódod követed.

A legnagyobb erőd az a képesség, hogy sosem tárod fel közvetlenül egyből az érzéseidet. Persze te is ember vagy, aki gyarló, ám sokszor tűnhetsz tökéletesen összeszedettnek és hűvösnek kissé. Pedig neked is vannak félelmeid, de nem engeded, hogy a pánik eluralkodjon rajtad. Sem a karrier, sem a család tekintetében nem engeded szabadjára a kétségeid vagy aggodalmaid.

Vissza a cikkhez >> 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL