Sas köd

 

Az életcélod az, hogy kifejezhesd mindazt, ami benned van, művészember vagy, akinek az a feladata, hogy a kreativitásával tegye jobb hellyé a világot. Legyen zene, költészet vagy írás, a lényeg az, hogy valamilyen művészeti ágban vagy képes önmagad kifejezni. Sokszor hidegnek és erőszakosnak találod a világot, amiben élsz. Az alkotás és a művészi szabadság az, amely segít átvészelni a nehéz időszakokat, és sokkal kiegyensúlyozottabb vagy akkor, ha lekommunikálhatod az érzéseid. A művészet segít abban, hogy eltereld a napi gondokról a figyelmet és örülni tudj az életnek.

Csodás ajándék, amit adhatsz magadból másoknak. Sokszor a művészek úgy vélik, hogy mindebből azonban nem lehet megélni, ám ez helytelen gondolat. Manapság ugyanis egészen sokféle lehetőség van egy valóban tehetséges művész számára, amivel az anyagi biztonságát is megteremtheti. Hidd el, hogy segít az univerzum ebben is, és képesnek kell lenned arra, hogy átformáld a gondolkodásod ezen a téren is. Tudd azt, hogy bőségben lesz részed, csak tedd azt, ami valóban örömöt okoz.

Vissza a cikkhez >> 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL