Orion köd

 

Az életcélod az, hogy gyógyítóvá válj. Azért születtél erre a földre, hogy segíts másokon, akiknek szükséges. Lehet szó fizikai úton történő gyógyulásról, de akár azt is jelentheti, hogy mellettük állsz a nehéz időkben. Érzelmileg és szellemileg is fontos ugyanis a regenerálódás. Akár nővér, akár terapeuta, netán holisztikus gyógyító leszel, aki intuitíven segít másokon, ott vagy az emberek számára.

Ez sokszor azt eredményezheti, hogy kicsikét nehéz neked is, hiszen először saját magadnak kell egy gyógyulási folyamaton átesned. Ez szükséges ahhoz, hogy másoknak is segíteni tudj. Minden nehéz életeseményéért és tapasztalatért hálát kell adnod, még akkor is, ha fájt. Igen, ez valóban furcsán hangzik először kissé, de így tudod megérteni a teljes egészet körülötted, így ismerheted fel a helyzetek mögöttes mondanivalóját, és csak így tudsz majd igazán szeretni önzetlenül másokat.

Vissza a cikkhez >> 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL