Mars

 

Ha ezt a bolygót választottad, akkor szenvedélyes vagy, remek vezetői képességekkel bírsz és elszánt vagy. Lényegében ez vagy te. Olyan vagy, aki mindig végrehajtja azt, amit szeretne, és nem ülsz a babérjaidon, hanem teszel is az álmaidért. Ha valami miatt nem érzel magadban elég erőt, akkor ez azért lehet, mert nem mozgósítottad a Mars energiáit. Ezekkel az energiákkal ugyanis képes vagy megváltoztatni az életed, a munkád, de akár az emberi kapcsolataid is. Ha csalódott vagy, akkor bizony nem hiszel eléggé magadban.

Égjen benned ez a tűz, engedd, hogy lángra kapjon. Lépj ki a komfortzónádból és légy az, aki vagy. Arra születtél, hogy merész és bátor légy, de becsülettel élj. A Marshoz kapcsolódik az élet, a halál, de a háború is. Mindez azt jelenti, hogy az életed ciklikus, mindennek a vége egyben egy új dolog kezdete is, és akár két-három nagyobb ciklus is lehet az életedben. Annak érdekében, hogy mindezt a leghatékonyabban kiaknázhasd, el kell engedned mindazt, ami lezárult.

A Mars típus tele van szenvedéllyel, ami olykor mások számára kissé intenzív lehet. Ha úgy érzed, hogy az életed megrekedt valahol, és csak sodródsz lelkesedés nélkül, akkor ideje mindezzel szembenézned, legyen szó munkáról vagy éppen a szerelmi életedről. Ideje új utakra lépni.

Vissza a cikkhez >> 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL