Jupiter

 

A Jupiter a bőség és a hódítás bolygója, amely azt eredményezi, hogy szeretsz adni lelkileg, és mindig többet nyújtasz annál, mint ami neked jut az életben. Ám ezzel te így elégedett vagy.

Nem véletlenül születtél annak, aki most vagy, és valószínűleg fizikai testben utoljára születtél le erre a bolygóra. Ezután már magasabb dimenzióban fogod élni az életed. No de mit is jelent mindez a földi léted szempontjából? Azért születtél le, hogy másokon segíts, a családon át akár egy-egy nagyobb közösségig.

Az egyetlen probléma az lehet csupán, hogy túl sokan várnak tőled segítséget, a családtagok, a barátaid vagy akár a szerelmed, és ez egy adott ponton túl leterhel. Meg kell tanulnod nemet mondani, még ha nehéz is. Segíts mindazon, akin csak teheted. A Jupiter olyan isteni adomány, amely senki másban nincs meg. Köszönet azért, hogy vagy. Olvass ismeretterjesztő cikkeket, utazz új helyekre vagy nézz meg valamilyen filmet, a lényeg az, hogy inspirálódj és felébredjen benned az együttérzés. Így tudod megosztani másokkal mindazt, amit föntről kaptál.

Vissza a cikkhez >> 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL