A kilenc pálca

 

Ha ezt a lapot választottad, akkor készen kell állnod arra, hogy megvédd saját magad. Légy óvatos, mert sok veszély leselkedhet rád. Amennyiben ezek a problémák a múltból erednek, akkor figyelj oda, mit is cselekszel éppen és állj két lábbal a földön. Beszéld át a múltat a partnereddel egyszer s mindenkorra.


A kilenc pálca lap a kitartásról árulkodik, olyan ember vagy, aki többször próbálkozik, és nem fogadod el a „nem" választ. Nem érdekel, ha fáradt vagy és kimerült, akkor is szívósan és kitartóan haladsz előre. Ha jelenleg egyedül vagy, akkor azt sugallja a kártyalap, hogy légy óvatos a szerelemben, mert a múltban már sérültél.


Mindenképpen próbáld meg kielemezni, hogy milyen hibákat követtél el korábban és min lenne érdemes változtatni. Most jött el az ideje annak, hogy érzelmileg kiegyensúlyozottá válj. Amikor esélyt adsz egy kapcsolatban, a lap arra figyelmeztet, hogy légy résen, hiszen megsérülhetsz.


Ám a lapnak olyan jelentése is lehet, hogy a partnered nagyon védelmez, és olyannyira korlátoz, hogy mindez számodra már fojtogató. Mondd meg neki, hogy némi privát szférára is szükséged van.

Vissza >>>

 

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL