Próbálj meg nem félni a változásoktól

 

Ebben az életedben sokszor küzdesz a mérgező emberekkel és kellemetlen helyzetekkel. Mindez a korábbi életedből származik, ahol sokak létre, akárcsak a tiéd is, veszélyben volt. Sokféle betegség létezett, a férfiakat elvitték katonáknak és a házasságtörések is jellemzőek voltak. Sok ember elkerül mellőled, akiket szerettél, emiatt magányosnak érezted magad. A mostani életedben ezért kiegyensúlyozott és szeretetteljes kapcsolatra törekszel, ami miatt megalkudsz akár a káosszal és a mérgező embereket is megtűröd magad mellett.

Lásd be, hogy a negatív emberektől nem származik jó, meg kell tanulnod elengedni a kellemetlen szituációkat és embereket. Ha nem vagy boldog, akkor ki kell lépned az adott kapcsolatból, hiszen ez egészségtelen. Adj időt magadnak a gyógyulásra, és nyisd ki a szíved, ha mindez megtörtént. Rengeteg örömteli kapcsolat vár rád az életben.

Vissza a cikkhez >> 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL