Ha 10 vagy annál több arcot láttál

 

Próbálsz tökéletességre törekedni, mivel úgy véled, ha valami nem működik száz százalékosan, akkor mit sem ér az egész. Hiszel abban, hogy akkor van értelme tenni bármit is, ha helyesen cselekszel. Olykor kritikus vagy azokkal szemben, akik félbehagynak egy adott dolgot. Csapatban dolgozva szinte észrevétlenül veszed át a vezetést, azt szeretnéd, hogy minden simán menjen. Ezt egyébként szinte senki sem bánja, mivel ha felelősséget vállalsz valamiért, akkor azt maximálisan végig is csinálod.

Olykor azonban teherré is válhat ez a fajta maximalizmus, ideje tehát átértékelned mindezt. Ám tudod azt is, hogy amennyi energiát valamibe belefektetsz, annyi lesz a babér is, amit majd learatsz. Néha lejjebb kell adnod a tökéletességből, és szeretned kell saját magad. Ha nem is minden megy mindig tökéletesen, tudd azt, hogy te igenis mindent beleadtál, a kemény munka pedig meghozza a sikert.

 

Vissza a cikkhez >> 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL