Ha csupán egyetlen arcot láttál

 

Egészben vizsgálod a világot, akár az említett képet. Mindent globálisan közelítesz meg és eltérő perspektívák mentén elemzed az adott helyzetet. Sokan csakis a saját szemszögükből képesek látni a dolgokat, ám te képes vagy arra, hogy objektív maradj. Olyan személyiség vagy, aki nagyon hosszú időn át alaposan kielemzi a dolgokat. Képes vagy beleélni magad mások helyzetébe, és az ő szemszögükből is megvizsgálod az adott szituációt. Noha a részletek nem igazán érdekelnek, de kifejezetten reálisan látod a körülötted lévő világot.

Kiválóan kezeled az adott helyzetet, és mindig mindent megteszel azért, hogy simán menjenek a dolgok. Olyan típus vagy, aki ha vezető pozícióba kerül, képes szem előtt tartani az adott célt, az elvárásokat pedig messze túlteljesíted. Nem bonyolítasz túl semmit, vagyis kiválóan tudsz a fontos dolgokra fókuszálni, ami hatalmas előny.

Vissza a cikkhez >> 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL