Makkevés Hava

A Karmos lelke a Makkevés Havában


Följebb húzódik a tölgyesekbe, bükkösökbe és makkon él.

„Nem érzi a madarakat.”


Jellemzők: zárkózott, merev, nyugodt, csendes, céltudatos, lelkiismeretes, kötelességtudó, kötelességtudó, megbízható, kitartó, szívós, kemény, határozott, szorgalmas, körültekintő, előrelátó, óvatos, egyszerű, igénytelen, takarékos, tartózkodó, mértékletes, elmélyed, szerény, meggyőződéses, rideg, szófukar, kicsinyes, makacs, pesszimista, fanatikus vagy éppen hitetlen, ravasz, csalfa.

Kiskorában közepes tanuló, nem sokat rosszalkodik, mégsem dicsérik meg soha. A Bogyóevő Karmos, ha mintagyerek volt, a Makkevő Karmos a mintafelnőtt. Joggal, törvénnyel, kötelességgel tisztában van. Mindennek tudja az értékét és ellenértékét, ezért nemcsak jogásznak, kereskedőnek is kiváló lehet. Az ellenségeskedést nem ismeri, vagy azért, mert magát is objektívan szemléli, vagy, mert gyors a leszámolásban.

Ad a formákra, formaságokra, utazni vonaton vagy kocsiban szeret, ha esőre áll, az esernyőt sohasem felejti otthon. Miniszoknyát nem szívesen ölt magára. A művészetek közül a zenét kedveli a legjobban. Az idejét jól osztja be. A családban istenként tisztelik. Inni nem iszik, de akár két-három doboz cigarettát is elszívhat naponta, ha úgy tartja kedve. A házasságot szerződésnek tekinti.


Vissza a jegyekhez és hónapokhoz >>>

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL