Tanítás Hava

A Karmos lelke a Tanítás Havában


Az anya medve a bocsokat fára mászni, halászni, vadászni tanítja ebben az időszakban.

„Nemesi sarj lankadatlanul figyel”

 


Jellemzők: eszes, fogékony, áttekintő, változékony, alkalmazkodó, mindennel viszonyt teremtő, mozgékony, érdeklődő, gyors felfogású, kritikus, ötletes, sokoldalú, szellemes, szorgalmas, talpraesett, találékony, jó beszélő, jó emlékezetű, jó fogalmazó, kíváncsi, korán kelő, megismerésre, felfedezésre vágyó.

A tanulékony gyerek jóra és rosszra egyaránt fogékony. Felnőttként morális szempontból nem fontolgat, ha erkölcsről, ideákról hall, ideges lesz. Együttérzést ne várjunk tőle, gyakorlati segítséget viszont szinte csak ő nyújthat teljes megbízhatósággal.

Mint gyerek, mindent szétszerel, megvizsgál, jól össze is rak. A dolgok technikája érdekli, igazi mester. Mester a műhelyben, az iskolában, az egyetemen, a sportban, az élet minden területén. Felnőttként készségesen megy át a szomszédba vízcsapot szerelni, szöget belőni. Gyakran látjuk gépkocsi alatt feküdni, olajtól maszatosan. Munkájának eredménye fölött nem sokat örvendez, mert a dolgok menete jóval fontosabb a kimenetelüknél. A szerelemben nem lelkizik. A szeretkezés különböző figuráiban igen jártas.


Vissza a jegyekhez és hónapokhoz >>>

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL