Könyörületesség

 

Sandalphon arkangyal üzenete: „Légy jámbor ezekben az időkben. Könyörülj meg a körülötted lévőkön és segíts másokon, ahogy csak teheted."


Sandalphon arkangyal segít abban, hogy békében élj önmagaddal és egyensúlyba kerüljön az életed. Azt tanácsolja, hogy légy jámbor és könyörületes embertársaidhoz. Érezd jól magad, bárhol is vagy éppen. Beszélj nyugodtan, de határozottan, emellett érdemes meditációs zenét hallgatnod vagy éppen a jógát is kipróbálhatod. Ne menj bele a mostani időkben mindenféle emberi csatákba vagy játszmákba. Vond ki magad a konfliktusokból, és koncentrálj a belső világodra, légy szellemileg éber. Fontold meg a döntéseid, ne ugorj bele semmibe. Pontosan érezni fogod, hogy mikor érdemes visszavonulnod egyes helyzetekben.


Sandalphon aurája nyugtató, hűvös türkizkék árnyalatú, akárcsak az áttetsző trópusi óceán. Meditálj erre a színre gondolva, de akár türkizkék színű kristályt is magadhoz vezetsz, érezni fogod, hogy csökken a szívverésed és a pulzusod. Sandalphon segít abban, hogy fékezd a nyelved és szelíd maradhass, közben mégis határozott vagy. Az arkangyal energiáit zenehallgatással is aktivizálhatod, ezért énekelj és táncolj, ha csak teheted.

Vissza >>>

 

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL