Csupán egy lovat láttál

 

Egészben látod a világot, akár a fenti képet. Globálisan szemléled a dolgokat, és teljesen más perspektívából látsz mindent. Míg mások csupán a saját szemszögük szerint vizsgálnak meg adott dolgokat, neked sikerül abszolút objektívnek maradnod. Olyan személyiség vagy, aki több szempontból is kielemez mindent, és könnyen belehelyezkedsz más emberek helyébe is, így az ő szemszögükből is képes vagy megvizsgálni bármit. Lehet, hogy a részletekre nem fordítasz túl nagy figyelmet, de határozottan reális képed van a világról.

Úgy tűnik, hogy remekük kezeled a különböző szituációkat és mindig mindent megteszel annak érdekében, hogy minden működjön. Olyan ember vagy, aki sokszor kerül vezető pozícióba, mivel képes vagy szem előtt tartani a végső célt, emellett folyton túl is teljesíted az elvárásokat. A dolgokat nem bonyolítod túl, így remekül tudsz összpontosítani a valóban fontos dolgokra, és ez bizony igazán előnyös a számodra.

Vissza a cikkhez >> 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL