Az áttörés

 

A kártya jelentése: A vörös szín domináns ezen a kártyán, amely azt jelzi, hogy az energia és a hatalom, illetve az erő az, ami lényeges. A ragyogó fény a Naprendszerből, vagyis az ábrán a középpontból érkezik, a testtartás és az elszántság is érzékelhető a kártyalapon. Mindenki ért már el olyan pontot, hogy elég. Amikor meg kell tenned valamit, ami később akár hibás lépésekhez is vezethet, még akkor is, ha kockázatokkal jár. Vannak olyan élethelyzetek, amikor nincs más választásod, mint kellemetlen, vagy erőt meghaladó dolgot cselekedni.


Ha most úgy érzed, hogy elég, akkor igenis merj kockáztatni, hagyd el a bejáratott utakat, és most már nem fogja mindez blokkolni az energiáidat. Megnövekszik az életerőd és az Univerzum felhatalmaz arra, hogy áttörés történjen meg az életedben. Az áttöréskor történő átalakulás egyfajta mesteri tudatállapot. Mint amikor a pszicho-terapeuta rendbe teszi a lelkedet. Szükséged van egyfajta meta-pszichológiára. Ez valójában Buddha pszichológiája.


Az élet egyik legnagyobb kalandja tudatosan lebontani a korábbi énedet. Ez a legnagyobb kockázat, mert semmi garancia nincs arra egyelőre, hogy az áttörés is megérkezik ezzel egyetemben. Megtörténik ugyan, de erre nincs garancia. A káosz ősi dolog, sok-sok életet leéltél a káoszban. Mély és sűrű. Szinte egy külön Univerzum. Persze van ennek egy veszélye, de ha mások sem mertek volna korábban kockáztatni, sosem lehettek volna oszthatatlan egység az Univerzummal.


A zen meditáció az a módszer, amely segít leküzdeni a káoszt, és áthaladni a lélek sötét bugyrain, ami azonban kiegyensúlyozottságot, fegyelmezettséget és éber elmét igényel. A hajnal nincs messze, de mielőtt megpillantanád, át kell haladnod a sötét éjszakán. Ahogy egyre közelebb lépdelsz a hajnal felé, a sötét éjjel egyre távolodik.


A kártyához tartozó üzenet: Mindenkinek vannak olyan pillanatai, amikor változást igényel az illető, ám miután lecsillapodnak ezek a vágyak, visszatér a rutinhoz. Vannak olyan nagyszerű pillanatok, amikor hirtelen a káosz fölé emelkedsz, és látsz egy teljesebb képet, az igazságot. Amikor előbukkansz a víz alól - olyan ez az érzés, egyfajta áttörés. A friss, tiszta levegő belégzése, és a napfény megvilágítja az arcodat. Már nem félsz az örökkévalóságtól.


Túl messzire mentél, hogy visszafordulj, most már itt az ideje, hogy legyőzd a sárkányt. Hidd el, hogy képes vagy rá, és félelem nélkül haladhatsz előre. Tudva, hogy már semmi sem áll az utadban. Először mindez sötétnek és félelmetesnek tűnhet, de csupán egy másik perspektívából kell látnod. Amikor a szemed hozzászokik a sötéthez, látni fogod, hogy a szörnyeteg közel sem olyan nagy, mint amilyennek látszott, hogy sokkal erősebb vagy és a kardod is nagyobb, és már a páncélra sincs szükség. A győzelem a tiéd, de neked kell előre lépned, legyőzve a félelmeidet, mert hidd el, a másik oldalon csak a fényesség vár rád. Gyerünk, tedd meg az első lépést... a te döntésed.

Vissza>>>

 

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL