Új látomás

 

A kártya jelentése: A kártyán lévő alak újjászületik, előbukkanva a föld alól és szárnyai vannak, hogy bejárja a földet és az eget. Az alak teste körül a geometriai alakzatok az élet több dimenzióját szimbolizáljak. A négyzet a fizikai valót jelenti, azt, amit érzékelsz. A kör az, ami nem manifesztálódik, a tiszta tér és a szellem. A háromszög pedig a világegyetem hármas természetét jelképezi, mindent, ami nem nyilvánul meg láthatóan, ami láthatatlan, és az embert, amely mindent tartalmaz.


Most lehetőséget kapsz arra, hogy az élet minden dimenziójába bepillanthass, a mélységektől a magasságokig. Együtt létezel az Univerzummal, és megismered majd, hogy szükség van a sötétségre és a nehézségekre is, emellett a fény és az öröm is kell, és így tudsz különböző perspektívákból látni. Azáltal, hogy minden színt megtapasztalsz, integrálódsz a világegyetembe. Amikor megnyílik számodra a végtelen, akkor azonnal átáramlik rajtad. Nem közönséges ember vagy csupán – túlléptél mindenen. Betekinthetsz a létezés egészébe. Már nem vagy különálló – megtaláltad a gyökereidet.


Másrészről viszont mindenki gyökértelen valahol, nem tudja, honnan jön és hová tart, a szív képes befogadni az energiát, kilégzés-belégzés minden, és nem ismered azt, aki benned él. Nem csupán a tested és az agyad vagy – ez valami transzcendentális dolog, minden kettős, ez az, amit bhagavatnak hívnak, amely jelentése az, hogy „tíz irányba szét"


Amikor kinyílsz, a belső éned először két irányt él meg, a magasságba igyekszik, aztán visszatér a mélységbe, azaz hozzád. Ezután még nyolc irányba terjed ki ez az energia. Ha eléred azt a pontot, ahol a magasságod és a mélységed találkozik, akkor tulajdonképpen körülölel a világegyetem. Ezután tíz irányba terjed ki a tudatod, noha az út maga, egy.

Vissza>>>

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL